top of page

Palvelumme

Erilaisten sisäpintojen maalaus ja tapetointi käyvät meiltä käden käänteessä. Maalamme seinä- ja kattopinnat materiaalista riippumatta. Meille ensisijaisen tärkeää on huolellinen työtapa, jotta työn jälkeen maalissa ei ole mikään muu kuin kohdepinta.

Keittiöremontit

Toteutamme kokonaisvaltaiset keittiöremontit sekä myös pienemmät uudistukset keittiössä. Olemme mielellämme tukena jo suunnitteluvaiheessa.  Tärkeää on myös yhteistyö keittiökalustetoimittajien kanssa. 

Kalustetoimittajat osaavat suositella, millainen kokonaisuus heidän valikoimastaan kannattaa valita.  Kun olet tehnyt valintasi, me teemme suunnitelmastasi totta.

Maalaustyöt ja tapetoinnit

Remonttipalvelut

Remonttipalvelujemme avulla voit lisätä kotisi asumisviihtyisyyttä ja kodikkuutta. Samalla voit parantaa kodintilojen käytännöllisyyttä. Sijoitus 

omaan kotiin ei mene hukkaan. Mikäli syystä tai toisesta sinulle tulee tarve etsiä uutta kotia, voimme remontoida kotisi niin, että sen jälleenmyyntiarvo kasvaa.  

Lattia-asennukset

Meiltä luonnistuu kätevästi eri lattiamateriaalien asennus oli kyseessä parketti- laminaatti- tai vinyylilattia. 

 

Samalla voimme asentaa listat kuin listat nätisti jiiriin.

Kuistien ja terassien asennukset

Kuistien ja terassien asennukset laskemme siistiksi sisähommaksi.  Tässä jos missä on pienellä investoinnilla mahdollisuus parantaa omaa viihtyvyyttä ja samalla kasvattaa kodin jälleenmyyntiarvoa.

Kylpyhuoneremontit

Nykyaikaisten talojen ja huoneistojen kylpyhuone ei ole ollut vain huone henkilökohtaisen hygienian ylläpitämiseksi jo pitkään. Toiminnallisuuden lisäksi sen on vastattava tiettyjä esteettisiä ominaispiirteitä.


Suositellaan tehdä kylpyhuoneen remontti käyttämällä luonnollisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Toisaalta tässä ei ole vaikeuksia, mutta toisaalta on monia vivahteita, joita tavallinen ihminen ei näe. Tästä syystä kokeneen yrityksen tulisi olla mukana remontissa, tämä voi suorittaa työt ”avaimet käteen” projektin suunnittelusta viimeistelyyn.

Kylpyhuoneremontti on investointi, johon kannattaa panostaa suunnittelusta lähtien. Tällöin myös lopputuloksesta tulee paitsi toimiva myös pitkäikäinen. Teemme remontoitavasta kohteesta veloituksetta tarjouksen ja suunnitelman.

 

Halutessasi saat myös kokonaisvaltaisempaa sisustussuunnittelua. Sinun ei siis tarvitse erikseen tilata putki- ja sähkömiehiä paikalle, me hoidamme sen!

Saunaremontit

Sauna on olennainen osa terveellistä elämäntapaa, joka liittyy sekä ruumiin ja sielun rentoutumiseen, että myös mahdollisuuteen parantaa terveyttäsi.

 

Sauna parantaa vastustuskykyä ja kattavan luettelon sairauksista karaisemalla kehoa. Lisäksi saunalla on rauhoittava vaikutus hermostoon, se lievittää jännitteitä, stressiä ja väsymystä.


Joskus sauna on remontoitava. Yrityksemme on tehnyt nimenomaan tätä työtä jo 10 vuotta. Tarjoamme kohtuuhintaista saunaremonttia korkealaatuisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Asiantuntijamme tulevat luoksesi ilmaiseksi, vastaavat kysymyksiisi ja tarjoavat edullisen ratkaisun.

bottom of page